luni, 4 octombrie 2010

Puterea ta


Mulţi oameni confundă forţa interioară cu puterea din lumea fizică. Simt nevoia de a se hrăni din această energie, dar o caută în afara lor, nu în ei înşişi. Mulţi cred că prin controlul şi autoritatea asupra celor din jur vor simţi bucuria acestei forţe. E o confuzie, o căutare eronată! Forţa interioară, odată trezită, te face să radiezi împlinire şi împăcare cu tine însuţi şi cu toţi cei din jur. Când ştii că drumul tău se află sub protecţie divină, înconjurat de iubire, când ştii că Divinul este parte din fiinţa ta, conştientizezi bucuria care te ajută să recunoşti ce binecuvântare este viaţa ta pentru Eternitate.
Forţa interioară conştientizată este cheia transformării şi a reabilitării lumii tale interioare, care se va reflecta foarte curând şi în cea exterioară. Forţa nu este o formă de control a unei situaţii sau o formă de superioritate faţă de ceilalţi. Forţa interioară este amalgamul de libertate şi bucurie de a trăi acum, indiferent de problemele cu care te confrunţi, gândindu-te la viitor cu speranţă si entuziasm. Capacitatea de a merge surâzător înainte, indiferent de ceea ce iţi oferă calea, este dată de forţa interioară. Ea ne este dăruită ca ghid susţinător pe acest drum splendid care este viaţa. Atunci când descoperi forţa interioară, ŞTII că Divinul face parte din tine şi cărarea se înseninează, pentru că înţelegi că totul e o binecuvântare.
Forţa interioară se naşte din bucuria de a trăi sublimul fiecărei clipe, eliberată de ataşamente. E o alegere pe care ai dreptul şi libertatea să o faci. Păşeşte pe drumul vieţii fără temeri, bucurându-te de ce ai, de ceea ce eşti şi de ceea ce îţi este dăruit, liberă să te desprinzi de tot ce simţi că te întunecă. Bucuria pe care o simţi atunci când iţi exerciţi forţa pentru a crea şi a ocroti viaţa este răspunsul că ceea ce faci este bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu